Anbefaling: L´ANZA produkter

Ok, dette innlegget kommer til å bli skikkelig langt i og med at jeg vurderer alle syv produktene i ett innlegg! Kan begynne med å si at Ingen av produktene er dorlig/skadelig for håret, heller tvert imot. Alle produtene fra L´ANZA er varmebesyttende.

Her har vi alle produktene fra venstre til høyre: holdspray, hårolje, balsam, hårkur, shampoo, varmebeskyttende spray og hårspray


Shampooen: Denne tar jeg én "dæsj" av, i to omganger. Grunnen til at jeg tar det i shampooen i to omganger, er fordi håret ikke blir ordentlig rent etter å ha skummet det inn med shampoo kun én gang. Derfor tar jeg først i én gang, skyller det ut, og deretter en gang til. (En "dæsj" tilsvarer cirka størrelsen på en 10-kroning).
Balsamen: Denne "smører" jeg da på håret etter at jeg har skylt ut shampooen. Jeg tar bare litt av denne også, for det skal ikke mye til før du har smurt over hele håret. 
Kuren: Som dere ser, så er kur-flasken en del mindre enn de to andre, og det er fordi denne ikke skal brukes hver dag, men 1-2 ganger i uka. Men når jeg bruker denne (onsdager og søndager - haha, fast rutine) så tar jeg den etter shampooen. Denne skal virke/sitte i, i cirka 10 minutter, og så tar jeg i balsamen etter det.


Hårsprayen: Hehe, denne er det jo egentlig ikke så mye å si noe om, regner med at de fleste vet hvordan en hårspray fungerer :D Men en ting; den luket faktisk veldig godt til å være hårspray!
Holdsprayen: Denne er på en måte en blanding mellom varmespray og hårspray. Den kan brukes i både tørt og vått hår. 
Varmesprayen:  Er vel som alle andre varmesprayer. Den sprayes da i håret rett før du skal føne/krønne/rette det. Så brenner ikke, eller sliter ikke varmen på håret. 
Håroljen: Denne elsker jeg skikkelig! Den kan hvertfall brukes i både tørt og vått hår. Du tar bare et "pump" i hånden, og tar det i håret. Denne luket best av alle produktene ♥ 

hva synes dere om slike anbefalingsinnlegg? :)- ANETTE 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

anettevegge

anettevegge

15, Oslo

Hei! Jeg er jente på 15 år som heter Anette. Foto og venner er min lidenskap og jeg blogger om det som intresserer meg. Som mange andre blir jeg evig glad for tilbakemeldinger, og kom gjerne med tips om det er noe du vil jeg skal blogge om. - Anette

Kategorier

Arkiv

hits